Védelem, avagy ne dobd ki a cipőd idő előtt

Felkelünk, összeszedjük magunkat, felöltözünk, reggelizünk. Kocsiba szállunk, a gyerekeket elvisszük az iskolába, óvodába őket, majd tovább a munkahelyre. Ott kiszállunk, elvégezzünk a napi feladatainkat, majd visszaszállunk az autóba, és irány a suli, az ovi a gyerekeket felvenni, majd irány haza.

Ezek jellemzik, mint sokan másoknak, az én hétköznapjaim. Hétvégén kocsiba be, irány a bevásárlóközpont, bevásárlás után kocsiba be, majd irány haza, vagy esetleg kiruccanás a nagyikhoz. Nézzük, mi is az a ruhadarabunk, ami ehhez az egészhez nélkülözhetetlen. Nem más, mint egy kényelmes cipő. Sajnos ritka az a lábbeli, melynek viselése minden nap, minden körülmények között kényelmes. Nagy nehezen sikerült egy ilyen cipőt tálalnom. Szó, mi szó, igencsak a pénztárcám mélyére kellett nyúljak érte, de megérte.

Viszont, ha már a kis spórolt pénzemből fizettem érte nem keveset, kis túlzással úgy óvom, mint a gyerekeimet. Nem egy cipőmön vettem észre, hogy folyamatosan sikerül úgy összekoszolnom, hogy nem tudtam megtisztítani. Így megpróbáltam keresni valami megoldást. Sikerrel jártam, ma már a mindennapok kiegészítője a sarokvédő cipőre. Az interneten rátaláltam a Heelgood oldalára, ahol széles kínálatból tudtam választani, a trendi sarokvédők közül. Végre egy praktikus megoldás arra, hogy a kedvenc cipómét tovább tudjam nyüstölni, es végre nem kell leselejteznem idő előtt csak azért, mert menthetetlenül összekoszolódott. A Heelgood termékeit bátran használom az autómban,  hiszen nem csak a cipőmet kíméli meg, hanem a kárpitot is. Legyen bármilyen monoton, zsúfolt egy nap, egy kényelmes lábbeliben minden egyszerűbbnek tűnik.