Potyognak a szilánkok a telefonodból! Ez nem trendi!

Sokunkkal előfordult már bizonyára, hogy leejtettük a telefonunkat, különböző helyzetekben, de az is bizonyára megtörtént, hogy az esés után a telefonunk kijelzője szilánkosra tört és egy nagyobb esés esetén még az is előfordulhat, hogy a telefon kamerája előtti üveglencséje betörik.

Ebben az esetben semmi esetre se kezdjünk önálló akcióban, mert még nagyobb kárt tehetünk és akkor a javítás költsége is magasabb lehet. Nem érdemes hezitálni. Ehelyett inkább keressük fel a iszereles.hu honlapot, ahol részletes információhoz juthatunk készülékekről, kiegészítőkről, akciós termékekről illetve aktuális hírekkel is gazdagodhatunk szerelési tippekkel kapcsolatban továbbá a szervizfutár lehetőségről is információhoz juthatunk. A készülék hibák listáján dobogós helyet foglal el a kijelző törése, jóllehet ez nem szoftveres hiba, hanem egy állapot, amit lehet kezelni.

Fontos tudni viszont, hogy semmiféleképpen ne használjuk azt a telefont, aminek a kijelzője szilánkosra tört, mivel a szilánkok annyira élesek is lehetnek, hogy akár a területileg illetékes baleseti sebészeten is végezhetjük egy szerencsétlen mozdulat során.

Talán közhelynek hangzik, de a szakemberek számára az elégedetten távozó ügyfél a legfontosabb! Egy jó szakember ismérve, hogy a végsőkig elmegy, hogy elégedett legyen az ügyfél, mert ha elégedett az ügyfél, akkor az ismeretségi körében is hirdeti, hogy a szervizben milyen tökéletes kiszolgálást kapott.  Egy elégedetten távozó ügyfél adott esetben több ügyfelet generál.