Miért ne hagyd ki semmiképp sem a jegyesfotózást

A jegyesfotózás manapság igencsak trendi. Éppen emiatt talán sokan már már ódszkodnak tőle. Holott ez egy nagyon jó lehetőség a párok és a fotós számára is, hogy a nagy nap előtt együtt alkossanak. Itt ismerkednek meg igazán, így a nagy napon már egészen biztosan sokkal gördülékenyebben fognak menni a dolgok.

Nade ezen felül miről szól egy jegyesfotózás? Úgy kell elképzelni, mint egy romantikus randit. Nagy séta, a kedvenc ruhákban, vagy akár a kedvenc hobbi elegendő ahhoz, hogy meglegyen a sztori mely alatt egy rátermett fotós igazán szép képeket tud készíteni rólatok. A korábban linkelt BestFotó esetében egészen remek jegyes galériákat nézhettek meg és a mellékelt kis sztorik igen sok segítséget nyőjthatnak abban az esetben, ha éppen nem lenne ötletetek.

De mi van akkor ha még nem álltok a nagy nap előtt? Akkor sem kell csüggedni, hiszen ez a fotózás akár párok számára is tökéletes lehet, ha szeretnétek szép közös képeket. Később, ha a nagy napra készültök, akkor ezek a képek remekül fognak mutatni az esküvői slideshowban. De persze akkor is kiváló ötlet lehet, ha a párodat szeretnéd meglepni és inkább élményt adnál felesleges dolgok helyett. Nézz szét az oldalon és ha kedvet kaptál keresd fel a Bestfotót, jól fogjátok magatokat érezni.