Keresőoptimalizálás szakemberekkel

Keresőoptimalizálásról mindenki hallott már, akinek van, vagy volt weboldala, vagy webáruháza. A SEO (Search Engine Optimization) egy kiélezett harc egyik legtaktikaibb és technikaibb része, mely elkerülhetetlen, hogyha látogatókat akarunk vinni a weboldalunkra. Hogyan fogjuk ezt a célunkat elérni? Ha a legjobb megoldást szeretnéd, akkor csak és kizárólag keresőoptimalizálás szakemberek munkáján keresztül.

Keresőoptimalizálás szakemberekkel

A szakemberek fogják tudni megmondani pontosan, hogy mely szavakra keres a célközönséged, azok közül, melyek jól leírják a céged, vállalkozásod tevékenységét. Segítenek, hogy egy nyelvet beszélj az érdeklődőkkel. Ami nagy segítség lesz abban, hogy megtaláljanak. Keresőoptimalizálás három fázisból, részből szekcióból áll. Technikai rész, azt takarja, hogy mennyire van jól felépítve a weboldalad. A tartalmi rész már bajosabb, mert az azt, hogy mennyire optimális egy adott kulcsszóra. Mennyire értékes a tartalmad? Ezt ne a google számára tetszetős szövegezéssel old meg, hanem a célcsoportod számára. Akkor a google számára is imponálóbb lesz a weboldalad. És a harmadik szakasz a külső off-page, ami nagyjából a linképítésre és a hivatkozások számára vonatkozó dolog.

Ehhez profi szakemberre lesz szükséged, hiszen egy elég bonyolult dolog. De a jó hír az, hogyha a 3 dolgon tudunk javítani, akkor a siker hatványozottan el fogja érni a weboldaladat. Vagy ha webáruházad van, akkor még inkább szükséged lesz erre hiszen a termékeidet olyan emberek is meg fogják találni, akik enélkül biztosan nem. Új és jobb minőséget hozhatsz be az oldaladra. Ami persze jobb mintha csak facebook és adwords hirdetésekkel próbálnád feltornázni a megrendelések számát hónapról hónapra. Amitől a leginkább óva intelek azok az ár összehasonlító oldalakról érkező vevők, hiszen őket csak az akció fogja érdekelni, és amilyen gyorsan jönnek már mennek is ha találnak valamit, ami 100ft-tal olcsóbb, mint a te webáruházadban.

Tehát összefoglalva, optimalizálni kell az oldaladat, de annak érdekében, hogy jobban tetsszen az érdeklődőidnek. Akkor el fogod érni idővel, hogy a google is lássa ezt és jobb helyezésekkel díjazza.