iPhone töltőkábel kedvenced új tartozékai

iPhone töltőkábel választása nem is olyan egyszerű feladvány. Kedvec Apple telefonod használata során biztosan Te is tapasztaltad, hogy a gyári kábel nem bírja túl sokáig a “strapát”. A fej alatt a kábel előbb megtörik, majd az utánna történő használat miatt előbb utóbb kontaktos is lesz a kábel. Ezután pedig indulhat újra a folyamat, addig, amíg meg nem unjuk, vagy keresünk egy másik megoldást. Vagy neadisten keresünk egy másik gyártót, aki képes hosszabtávra működőképes megoldást nyújtani a mindennapokra.

 iPhone töltőkábel kedvenced új tartozékai

A fenti jelenséggel nem vagy egyedül, sajnos sokáknál jelentkezett ez a probléma. Többek között nálam is mielőtt rátaláltam az új iPhone töltőkábel szériámra, amiből rögtön több szettet be is szereztem. Tetszett az oldalon, hogy bőséges kínálat mellett garantáltan tesztelt termékek közül választhatok, és a rövid szállítási idő is fontos volt számomra. Hiszen ha lemerül a telefon és nincs mivel tölteni az nem a legjobb szituáció. Leadtam a megrendelés dél körül és másnap délelőtt már nálam is volt két szett Remax kábel. Már a csomagolásról láttam, hogy ezek valóban a gyárival egyenértékű termék lesz. És nem is kellett benne csalódnom. Hónapok óta használom  elégedetten a kábeleket otthon és autóban is és semmi nyoma sincs a gyári kábellel egyező elhasználódásnak.

De a kínálatban láttam, hogy vannak még varriációs lehetőségek, azaz tudunk rövidebb és hosszab kábeleket is rendelni. Illetve anyagában tudunk a műanyag helyett fém, vagy szövet bevonatost rendelni annak függvényében, hogy milyet szeretnénk. Ha ezeket tudjuk, akkor csak a színeket kell csak kiválasztanunk és már tudjuk is, hogy milyen új iphone kábelünk lesz.

Visszatérve a Remax kábelre sebességre nekem még gyorsabbnak is tűnik mint a korábbi gyári kábelem. Bár ipadot én nem szeretnék azért kiváncsi lennék, hogy az Apple tableteit hogyan tölti. De gondolom nincs nagy differencia abban sem. Legközelebb ha rendelek meg fogom nézni a Joyroom és Golf terméket is mert neten keresztül igen megnyerően néznek ki és elég jókat olvasok róluk.