Hogyan jegyezzelek el?

Hogyan jegyezzelek el?

Titokban már készülsz, hogy eljegyezd szíved választottját? Gratulálunk a felelősségteljes döntéshez! Az eljegyzés legalább annyira csodálatos és felemelő esemény, mint maga a házasság, ezért érdemes egy kis odafigyeléssel átgondolni, hogyan történjen a nagy pillanat. érdemes gondosan kiválasztani a hozzátok illő helyszínt, ahol nyugodtan és önfeledten sírhattok vagy nevethettek a megható pillanatban. Bizonyára jól ismered a kedvesedet, így tudod mérlegelni, hová érdemes szervezni helyileg a dolgot. Van, aki otthon, meghitt környezetben szeretné átélni a pillanatot, vagy éppen a természetben, egy szép helyen, ahol nem járnak túl sokan, így majdnem garantáltan kétszemélyes az élmény.

De ez sem meglepő, ha az eljegyzés barátok, család környezetében történik meg, mert a pár eleve olyan beállítottságúak, hogy szeretik megosztani egymással az örömüket, élményeiket, esetleg családi tradíciókat szeretnének követni. Ehhez kapcsolódóan nagy közösségi eseményeken, például a pár kedvenc koncertjén is szép dolog elnyerni a kedves kezét, vagy egy hegycsúcsra fölérve sok idegen túrázó között.

Az egyes igényekhez kivitelezhető akár egy fotós felkérése, hogy az eljegyzés napján álljon rendelkezésetekre egy fotózás erejéig az euforikus pillanatok megörökítésére, így a közös szelfik mellett minőségi képek készülhetnek a szép napról. Ehhez az alkalomhoz is választhatod az eskuvoskepek.hu csapatát, és ha szimpatikus a munkájuk, érdemes lesz őket az esküvő napjára is megtartani, hiszem már lesz tapasztalatotok egymással, így még könnyebb lesz a közös munka az egybekelés napján, ezért is jó a jegyesfotózás.

Bármelyik választás tökéletes lehet, ha jól átgondolod, mire van mindkettőtöknek szüksége, vagy a párod érdekében milyen kompromisszumokra vagy képes, mert elvégre ő nem tudja alakítani az eljegyzés körülményeit, ha a terv titokban van tartva előtte 😊